Wat cliënten zeggen over mij en mijn manier van werken

‘Ik vind je heel integer en ik vind ook dat je goed luistert.’

‘Je bent een heel fijn persoon, rustig en vol aandacht.’

‘Er was altijd een fijne, veilige atmosfeer die jij creëerde. Zacht maar niet soft want je hield me wel ‘bij de les’ (als je begrijpt wat ik bedoel) en spiegelde en confronteerde me.’

‘De rust in je manier van werken en in je uitstraling gaven mij vertrouwen en daardoor durfde ik me makkelijker open te stellen.’

‘Je hebt geen enkel oordeel over alles wat passeert in de gesprekken en de sessies op tafel. Ook niet over zaken waar anderen je al gauw een compliment over geven of zeggen dat je iets heel knap doet. Dat maakt dat je volkomen jezelf kunt zijn in een volledig neutrale omgeving. Even wennen, maar wel heel fijn.’

‘Je voelt het zo goed aan als iets niet klopt. Je voelt zo goed aan waar het misgaat. Of juist waar het raak is en waar het om draait.’

‘Jij werkt vanuit een open houding. Je start met lege handen en een leeg hoofd. Bent vol aanwezig en hebt vertrouwen. Vandaaruit kijk en voel je wat er nodig is voor de ander. Daarbij zoek je steeds de afstemming, je stelt iets voor en gaat er niet zomaar vanuit dat dat ook hetgeen is wat nodig is voor mij.’

Lees meer.