Ervaringen van cliënten

Hieronder lees je wat cliënten aan Licht op jou hebben. Lees ook wat cliënten zeggen over mijn manier van werken.

‘Vorige week kon ik oprecht vanuit empathie aan een collega vragen hoe het met haar kindje ging (ze is net bevallen) – dat geeft een gevoel van vrijheid en vertrouwen (o.a. dat ik niet blijf hangen in de negatieve clichés).’

‘Door jou ben ik gaan beseffen en accepteren dat ik er doorheen moet en dat het voelen nodig is om te verwerken. Dit lukt de ene keer beter dan de andere keer maar de acceptatie van het voorkomen van deze gevoelens is er. Ik merk dat de acceptatie beter gaat de laatste maanden en dat ik probeer te dromen van een mooie toekomst ook al is het zonder kinderen. Welke wensen heb ik / hebben we nog, welke andere invulling maakt me / ons blij, etc.’

‘Direct vanaf het allereerste begin voelde ik me bij jou helemaal op mijn gemak en op de juiste plek. Alles klopte voor mij. En dat is het hele traject zo gebleven. Ik heb de therapie zonder twijfel gevolgd, wetend dat het het juiste is voor mij, bij jou, deze therapievorm, dit tempo.’

‘Je liet mij weten dat alles wat gezegd, gevoeld en ervaren wordt van belang is. Dat het er toe doet. Dat koppelde je terug door middel van beelden, aanrakingen, woorden. Gek genoeg nam ik pas daardoor zelf ook mijn verhalen en gevoelens en ervaringen echt serieus. Omdat jij het serieus nam. Pas toen kreeg het de ruimte die het nodig had; de erkenning, de ontlading, de tijd, de acceptatie. Wonderlijk!’

‘Ik wil je bedanken voor de tijd dat je tot nu toe voor me hebt gehad. En je luisterend oor. Als ik meer hulp nodig heb bij de verwerking, dan weet ik dat ik bij jou warm ontvangen word.’

Lees meer.