Thema-avond Onvervulde kinderwens en de omgeving

Kinderen krijgen lijkt de gewoonste zaak van de wereld, tot je merkt dat het niet vanzelf gaat. Een op de zes stellen krijgt hiermee te maken. Toch is het een onderwerp dat vaak niet makkelijk besproken wordt binnen familie- of vriendenkring. Zijn geboortes en zwangerschap een bron van vreugde, een onvervulde kinderwens is te pijnlijk en te onzichtbaar om ons mee te verhouden. Voor je het weet is het een onderwerp waarbij iedereen op zijn tenen loopt, of dat liever maar helemaal vermeden wordt.

Op deze avond kijken we hoe kinderloosheid en vruchtbaarheidsproblemen het familie- en vriendensysteem beïnvloeden en proberen we een brug te slaan tussen degenen met een onvervulde kinderwens en de omgeving. Wat is behulpzaam, wat niet? Wat kun je van elkaar verwachten en hoe geef je je wensen aan? Hoe blijf je met elkaar in gesprek over een onderwerp dat zo pijnlijk kan zijn en zo belangrijk is? Hoe blijf je met elkaar in verbinding?

Samen met mijn collega Sandra Bruijne geef ik een lezing. Daarna is er uitgebreid gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Voor wie Mensen met vruchtbaarheidsproblemen en hun omgeving: ouders, broers, zussen, vrienden, vriendinnen.

Waar en wanneer

  • Flow Plaza, Zaanenstraat 18, Haarlem op donderdag 12 april
  • Heart House, Huizerweg 54, Bussum op vrijdag 8 juni
    Inloop op beide avonden vanaf 19.30 uur, aanvang lezing 20.00 uur

Kosten Eerste persoon 10 euro, vanaf de tweede persoon 5 euro, contant te betalen bij binnenkomst.

Aanmelden Stuur een mail met je naam en het aantal personen waarmee je wilt komen naar info@lichtopjou.nl of info@bruijst.nl en vermeld erbij voor welke bijeenkomst je je aanmeldt (Haarlem of Bussum).

Je bent van harte welkom!