Wat cliënten nog meer zeggen over mijn manier van werken

‘Bijzonder van jou is dat je ruimte geeft zonder te oordelen; vanuit jezelf met positiviteit en zoveel humor. En ik voelde me heel erg gewenst en begrepen. ‘

‘Ik vond het heel fijn dat ik vooral bemoediging heb gevoeld in de gesprekken bij jou.’

‘Ik had het gevoel dat je me meestal gevoelsmatig ‘volgde’ en als ik stokte dan gaf je me weer een ‘zetje’ waardoor ik verder kon. Ook ervoer ik bij jou de acceptatie en vrijheid om voor mij soms onbelangrijke zaken toch te benoemen. Die zaken bleken regelmatig juist erg relevant te zijn en in een richting te wijzen die we dan verder exploreerden. Je respecteert het tempo waarin dat gebeurt.’

‘Ik vind dat je rust en acceptatie uitstraalt, en vertrouwen dat alles wat er is goed is. Je zag/voelde goed wat er gebeurde bij mij als ik in contact met mezelf probeerde te komen en even afdwaalde.’

‘Ik vind dat je een zachte manier van werken hebt.’